Aan de slag in uw huurwoning

  • Woont u in Den Haag en heeft u vragen over duurzaam wonen? De adviseurs van Hou van je Huis helpen u graag met (technische) vragen over duurzaam woningonderhoud, energie besparen, subsidies, financiering en offertes.

     

    Voor vragen over contracten en onderhoud zal het team van Hou van je Huis u doorverwijzen naar de Huurbalie van de gemeente.

    Hou van je huis – Duurzame stad Den Haag

  • Den Haag heeft energiecoaches. Dit zijn vrijwilligers die bij u in de buurt wonen. Ze hebben een intensieve training gehad en kunnen u adviseren over energie besparen en duurzaam wonen. Vraag een gratis adviesgesprek aan via de website van stichting Duurzaam Den Haag.

    Energiecoaches | Duurzaam Den Haag

Advies voor verhuurders

Bent u een particuliere verhuurder en wilt u uw woning verduurzamen? U kunt tot maximaal 60% subsidie krijgen. De gemeente kan u helpen met informatie en advies.

Acties van de gemeente

De gemeente heeft verschillende gratis acties die u helpen om energie te besparen. De volgende acties zijn ook geschikt voor huurders:

Uw dak

Als huurder bent u niet de eigenaar van het dak. Toch is het ook voor huurders mogelijk om stroom op te wekken met zonnepanelen of een groen dak aan te leggen.

Inspiratie

Ook interessant