Contact met de gemeente

Heeft u vragen over verduurzamen aan de gemeente? De gemeente helpt u graag op weg.

Hou van je huis

Heeft u vragen over duurzaam wonen en energie besparen? De medewerkers van Hou van je huis staan voor u klaar. Neem contact op via:

VvE-balie

Verenigingen van eigenaren kunnen met vragen ook terecht bij de VvE-balie. De medewerkers adviseren duurzame oplossingen die u samen met uw VvE kunt uitvoeren.

Huurbalie

Particuliere huurders en verhuurders kunnen voor advies op maat terecht bij de Huurbalie. De medewerkers adviseren bijvoorbeeld over contracten en duurzaam onderhoud.

Duurzaam ondernemen

Bent u ondernemer en heeft u een vraag over hoe u (meer) energie kunt besparen? Vul het contactformulier in en een van onze medewerkers neemt contact met u op.

Duurzame sportverenigingen

Heeft u een vraag over het verduurzamen van uw sportvereniging? Vul het contactformulier in en een van onze medewerkers neemt contact met u op.

Schone energie

Heeft u een vraag over schone energie? Hoe Den Haag overstapt op schone energie? Wat de gemeente doet en wat u zelf al kunt doen? Vul het contactformulier in en een van onze medewerkers neemt contact met u op.

Uw wijk

Wilt u meer weten over de plannen die er zijn voor uw wijk? Wanneer gaat uw wijk over op schone energie? Vul het contactformulier in en een van onze medewerkers neemt contact met u op.