Uw woning

Verduurzaam het huis!

        

Aan de slag met

        

Producten & advies

Aan de slag met energie besparen? We helpen u graag.

Veelgestelde vragen

 • Mijn cv-ketel is aan vervanging toe. Moet ik een nieuwe kopen?

  Als u een nieuwe cv-ketel moet aanschaffen, koop dan de meest energiezuinige. Als u geen nieuwe cv wilt kopen, dan is leasen oftewel het huren van een cv-ketel ook een goede optie. U betaalt dan voor ketel en onderhoud een vast bedrag per maand. Uw energieleverancier kan u hier meer informatie over geven.

 • Welke subsidies zijn er?

  Subsidies van de gemeente

  Subsidie dak- en vloerisolatie 2019
  Gaat u het dak of de vloer op de begane grond in uw woning in Den Haag isoleren? Dan kunt u subsidie krijgen van de gemeente. Ga naar Subsidie voor dak- of vloerisolatie aanvragen.

  – Subsidie groene daken
  Gaat u een dak aanleggen dat is begroeid met planten? Dan kunt u subsidie krijgen van de gemeente. Ga naar Subsidie voor groen dak aanvragen.

  – Subsidie duurzaamheid 
  Start u een duurzaam project in uw wijk? De subsidie duurzaamheid voor het opstarten van duurzame initiatieven in Haagse wijken wordt binnenkort vervolgd.

  – Subsidie meerjaren duurzaam onderhoudsplan voor kleine VvE’s
  Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) kunnen een subsidie aanvragen voor een meerjaren duurzaam onderhoudsplan (MDOP). Deze subsidie is voor Haagse VvE’s met minder dan 10 appartementen. Kijk voor alle informatie over de verschillende subsidies van de gemeente op Subsidies wonen en bouwen.

  Subsidies van de provincie

  Voor subsidies van de provincie voor ondernemersverenigingen en BIZ-stichtingen kunt u terecht bij het loket van Zuid-Holland.

  Of kijk op de gemeentelijke Subsidiepagina

  Subsidies van het Rijk

  Voor subsidies en fiscale regelingen van het rijk op het gebied van energiebesparing en duurzame investeringen kunt u terecht op de subsidiepagina van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.