Bespaar energie met de Direct Bespaaractie

Verlaag uw energierekening met de Direct Bespaaractie. Via deze actie kunt u gratis energiebesparende maatregelen bij u thuis laten installeren. Kleine maatregelen zoals led-verlichting en tochtstrips hebben vaak al veel effect op uw energieverbruik. 

Let op: wegens het grote aantal aanmeldingen voor de actie kan het momenteel wat langer duren voordat we contact met u opnemen.

De Direct Bespaaractie is bedoeld voor iedereen in Den Haag met een koop- of huurwoning. De gemeente heeft drie bedrijven ingehuurd die de materialen gratis bij u installeren. De gemeente Den Haag maakt dit mogelijk in samenwerking met Haagse wijkinitiatieven, sociale ondernemingen en stichtingen.

Jan Brouwer en Tita Zeillemaker doen mee met Direct bespaaractie

Jan en Tita deden mee aan de actie: ‘Fijn dat iemand die er verstand van heeft de producten voor ons installeerde.’ Lees hun verhaal 

Zo werkt de actie:

Meld u aan door het aanmeldformulier in te vullen. Daarna gaat het als volgt:

  • Een bedrijf dat door de gemeente ingehuurd is neemt contact met u op om een afspraak te maken. Voor vragen over de afspraak kunt u direct contact opnemen met het bedrijf (zie gegevens hieronder).
  • U maakt vóór de afspraak de kozijnen schoon. De tochtstrips blijven zo beter plakken.
  • Er komt een medewerker bij u langs om samen met u de materialen zoals led-verlichting, radiatorfolie, tochtstrips en/of een waterbesparende douchekop te bevestigen.
  • De medewerker laat aan de hand van een folder zien wat u zelf nog meer kunt doen om energie te besparen.
  • De materialen en de installatie bij u thuis zijn gratis.

De installatiebedrijven

Er zijn drie bedrijven ingehuurd door de gemeente. Een van die bedrijven zal u bellen voor een afspraak.

Meer informatie

Met vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de medewerkers van de gemeente/Hou van je Huis. Telefoonnummer: (070) 353 99 31, op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Coronamaatregelen

Bij het plaatsen van de energiebesparende maatregelen houden wij rekening met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Ook interessant