Adreszoeker

Bent u nieuwsgierig naar de plannen in uw buurt? Wat de beste manier lijkt om duurzame energie te leveren?

Typ hieronder uw straatnaam en huisnummer in. Druk op de knop ‘Bekijk resultaat’. U ziet direct of er plannen zijn voor uw buurt en op welke termijn.

Warmtepompen en -netten

In Laakhaven-Oost en Laakhaven-West is de komende jaren veel sloop en nieuwbouw. Nieuwbouw krijgt waarschijnlijk een mix van warmtepompen en warmtenetten met WKO. Een deel van de bestaande gebouwen is aangesloten op een warmtenet.

In Laakkwartier-Oost en Laakkwartier-West staan huizen en gebouwen dicht op elkaar en zijn weinig huizen van woningcorporaties. Voor deze buurten zijn hybride warmtepompen voorlopig een oplossing. Op lange termijn kunnen hier warmtenetten komen, warmtepompen, of een mix.

Zelf aan de slag

U kunt uw pand nu al voorbereiden op de overgang op een ander energiesysteem. De eerste stap is altijd energie besparen en isoleren. Het voordeel is dat energiebesparende maatregelen uw woning comfortabeler maken en uw energiekosten verlagen. Bij de huidige hoge energieprijzen verdient u uw investering snel terug.

De gemeente helpt u met subsidies, leningen, en gratis acties en advies. Start de wegwijzer, zo vindt u snel wat u zoekt.

Inspiratie uit de wijk

Ook interessant