Adreszoeker

Bent u nieuwsgierig naar de plannen in uw buurt? Wat de beste manier lijkt om duurzame energie te leveren?

Typ hieronder uw straatnaam en huisnummer in. Druk op de knop ‘Bekijk resultaat’. U ziet direct of er plannen zijn voor uw buurt en op welke termijn.

Warmtenet

Ypenburg is een jonge buurt. De huizen en gebouwen staan er dicht op elkaar. 90% van de woningen in de wijk is aangesloten op een bestaand warmtenet. Voor de overige woningen wordt gekeken of er een mogelijkheid is om aan te sluiten op een nieuw warmtenet.

Zelf aan de slag

De gemeente en de woningcorporaties nemen de leiding bij de overgang op een ander energiesysteem. Om de huizen voor een ander systeem geschikt te maken moet het energieverbruik omlaag. U kunt zich dus op de overgang voorbereiden door uw woning te isoleren en energie te besparen. Het mooie is dat u dan meteen uw energiekosten verlaagt en uw woning comfortabeler maakt. Een goed geïsoleerd huis heeft ook een beter energielabel en een hogere verkoopwaarde.

De gemeente helpt u met subsidies, leningen, en gratis advies en acties. We hebben een handige wegwijzer voor u gemaakt. Zo vindt u snel wat u zoekt.

Inspiratie uit de wijk

Ook interessant