Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.
Koken op inductie is koken op elektriciteit. Het lijkt veel op koken op gas en er zitten grote voordelen aan. Koken op inductie is veiliger dan koken op gas en beter voor het milieu. En na het koken is de kookplaat heel makkelijk schoon te maken.
Zijn uw pannen geschikt voor koken op inductie? Doe de test.
Wilt u overstappen van koken op gas naar koken op elektriciteit? De gemeente stelt hiervoor een subsidie beschikbaar voor woningeigenaren en VvE’s. De subsidie vergoedt tot 50 procent van de kosten, met een maximum van €500.
Gebruikt u alleen nog maar gas om te koken, en bent u aangesloten op de stadsverwarming? Dan kunt u uw gasaansluiting laten verwijderen door Stedin. Sinds maart 2021 is dit (tijdelijk) gratis. Voorheen brachten de netbeheerders hier 100 tot 600 euro voor in rekening.
Peter kookt pasta op inductie.
Shirley gaat Indisch koken op inductie.
Ben maakt pannenkoeken op inductie zonder te knoeien.
Co van Vloten van Samen aan Tafel kookt op inductie in Wijkcentrum Mariahoeve.
Grace Kleeman van Reakt kookt op inductie in Wijkcentrum Mariahoeve.