Maak een afspraak

Wilt u aan de slag met uw dak maar weet u nog niet hoe u het aan moet pakken? Vraag een gratis gesprek aan met een dakspecialist op de website van de stichting Duurzaam Den Haag.

Advies voor VvE's

Is uw woning onderdeel van een Vereniging van Eigenaren? Dan is het dak gemeenschappelijk eigendom en moet u samen met uw buren afspraken maken over maatregelen om het dak te verduurzamen.

In het dakgesprek met de energiecoach krijgt u technisch advies over het dak. Ook brengt de coach u in contact met uitvoerders van het werk. Gaat u na dit advies aan de slag en wilt u weten hoe u het onderhoud en verduurzamen van het dak verder aanpakt binnen de VvE? Neem dan via het contactformulier contact op met een VvE-adviseur van de gemeente.

Zelf dakgesprekken voeren?

Wilt u meehelpen om de daken van onze stad te verduurzamen? Volg de training en word zelf energiecoach met dakkennis!

Om bewoners van Den Haag te helpen verduurzamen is de Haagse Energiebesparingsaanpak (HEBA) gestart. Via deze aanpak kunt u gratis de basisopleiding tot energiecoach volgen. Die opleiding gaat over zonnepanelen, isolatiemaatregelen en gespreksvoering. Naast deze basisopleiding zijn er verdiepingstrainingen mogelijk, zoals de verduurzaming van daken.

Meld u aan voor de training op de website van de stichting Duurzaam Den Haag.