Advies over energie besparen

 • Woont u in Den Haag en heeft u vragen over duurzaam wonen? De adviseurs van Hou van je Huis helpen u graag met (technische) vragen over duurzaam woningonderhoud, energie besparen, subsidies, financiering en offertes.

  Hou van je huis – Duurzame stad Den Haag

 • Isolatie, dubbel glas of zonnepanelen? Een medewerker van een door de gemeente geselecteerd bedrijf bekijkt uw pand en stelt een rapport op met geschikte maatregelen. Nu kunt u gemakkelijker plannen maken en concrete stappen zetten.

  De energiescan – Duurzame stad Den Haag

 • Wilt u energie besparen maar weet u nog niet goed waar te beginnen? Een energiecoach kan u helpen om dit goed op een rijtje te krijgen. Energiecoaches zijn vrijwilligers die een intensieve training hebben gevolgd. Er zijn er al meer dan vijftig in Den Haag. Ze geven gratis, vrijblijvend en onafhankelijk advies over het verduurzamen van uw huis. Meld u aan voor een gesprek met een energiecoach op de website van de stichting Duurzaam Den Haag.

  HEBA – Duurzaam Den Haag

 • De workshops worden aangeboden door de medewerkers van Hou van je Huis, van de gemeente. Ze duren een uur en zijn bedoeld voor huurders en woningeigenaren in Den Haag. U bespreekt uw energieverbruik en krijgt handige tips om dit te verlagen.

  Workshop energie besparen – Duurzame stad Den Haag

   

Aan de slag met

        

Acties & subsidies

Energie besparen? Bekijk onze acties en regelingen

Ook interessant