Kortingen tot 250 euro met de Duurzame Cadeaukaart

De Duurzame Cadeaukaart geeft de volgende kortingen:

  • € 250,- korting op een koelkast met energielabel A, B of C met een jaarlijks verbruik van minder dan 163 kWh; of een tafelmodel met energielabel A, B, C, D of E met een jaarlijks verbruik van minder dan 163 kWh.
  • € 250,- korting op een vriezer met energielabel A, B of C met een jaarlijks verbruik van minder dan 175 kWh; of een tafelmodel met energielabel A, B, C of D met een jaarlijks verbruik van minder dan 175 kWh.
  • € 150,- korting op een wasmachine met energielabel A.
  • € 50,- korting op een stofzuiger met een jaarlijks verbruik van minder dan 30 kWh.
  • € 50,- korting op een refurbished iPad.

U kunt per apparaat één keer korting krijgen. Het energiezuinige apparaat wordt gratis bij u thuisbezorgd en uw oude apparaat wordt gratis meegenomen.

Een afbeelding van de Duurzame Cadeaukaart

De Duurzame Cadeaukaart aanvragen

Dit is een actie van de gemeente in samenwerking met het bedrijf Groupcard. Vraag de Duurzame Cadeaukaart tot en met 31 augustus 2024 aan op de actiewebsite van Groupcard.

Samen met de Duurzame Cadeaukaart ontvangt u ook informatie bij welke winkels in Den Haag u hiermee terecht kunt.

Informatie

Meer weten over deze actie? Bel de medewerkers van Groupcard, op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer (088) 538 70 77.

Heeft u andere vragen over energie besparen of duurzaam wonen? Neem dan contact op met de gemeente, team Hou van je Huis.

Heeft u (ook met de Duurzame Cadeaukaart) te weinig geld voor een nieuw apparaat? Neem dan contact op met de Helpdesk Geldzaken.

Meer kortingen met de Ooievaarspas

De gemeente moedigt energie besparen aan. Bijvoorbeeld met gratis advies, subsidies, leningen en inkoopacties. Op veel acties en subsidies krijgt u met een Ooievaarspas extra korting. Lees meer over:

Houd ook de bespaartips op de website voor Ooievaarspashouders in de gaten.

Ook interessant