Zonnepanelen op uw dak? Doe de dakscan!

Heeft u uw bedrijfspand goed geïsoleerd, is alle verlichting al led-verlichting en is uw klimaatbeheersing al geoptimaliseerd? En denkt u erover om zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand te plaatsen? Maar twijfelt u wat de mogelijkheden zijn en of u aanspraak kan maken op een subsidie?

Dakscan
Op Solarcity.nl kunt u in 3 minuten een gratis en vrijblijvende dakscan doen. Daarmee krijgt u inzicht in de haalbaarheid van zonnepanelen op uw bedrijfsdak en wat u kunt besparen op uw energierekening.

Quickscan en haalbaarheidsonderzoek
Daarnaast levert SolarCity Den Haag persoonlijk advies met een quickscan of haalbaarheidsonderzoek. U kunt een quickscan of haalbaarheids-onderzoek op maat laten maken, specifiek voor uw bedrijf. Hiermee worden zowel de technische als financiële mogelijkheden in beeld gebracht. Een SDE++-subsidieaanvraag is ook inbegrepen. Deze subsidie van de rijksoverheid kan eind november weer worden aangevraagd.

Voor de eerste 50 quickscans of haalbaarheidsonderzoeken via SolarCity Den Haag vergoedt de gemeente Den Haag de helft van de kosten.