Isolatieactie voor kleine VvE's

Wilt u weten of u kunt besparen op uw energierekening door uw woning beter te isoleren? Doe dan mee met de isolatieactie voor kleine VvE’s!

De isolatieactie is voor eigenaren van appartementen in een VvE met maximaal negen woningen. U kunt individueel meedoen of met de VvE. Soms is het handig om samen op te trekken. Wij adviseren u om de andere VvE-leden te vragen om mee te doen.

Onafhankelijk advies

De gemeente heeft het Haagse bedrijf Susteen geselecteerd om onafhankelijk advies te geven. Susteen is specialist in energieadvies en verduurzaming. Een expert van Susteen komt bij u thuis en bekijkt hoe u uw dak, vloer, ramen en/of gevel kunt isoleren. U kunt ook andere wensen bespreken. Na dit bezoek ontvangt u een persoonlijk advies.

Let op: wegens het grote succes van deze actie kan het momenteel wat langer duren voordat er contact met u wordt opgenomen.

Offertes van betrouwbare bedrijven

Enkele dagen na het huisbezoek ontvangt u per email een vrijblijvende offerte per maatregel. Hierin staan ook de beschikbare landelijke en gemeentelijke subsidies. Zo weet u precies wat de kosten zijn. Als u dat wenst, kunt u daarna een afspraak maken om de maatregelen te laten uitvoeren. Voor het advies en de offertes betaalt u € 50 (per appartement).

Aanmelden voor de isolatieactie

Meedoen? Schrijf u in op de website van Susteen.

Meer uitleg over isolatie

Lees in onze folder meer over de isolatieactie en wat er komt kijken bij het isoleren van uw woning. Hierin staat bijvoorbeeld:

  • een technische beschrijving van de maatregelen voor spouwmuur, binnenmuren en dakisolatie;
  • de kosten, een schatting van de besparing, de tijd waarin u de maatregelen terugverdient;
  • wat het betekent om alleen of met de VvE aan de slag te gaan en hoe u dit bespreekt met de andere VvE-leden;
  • uitleg over subsidies en andere mogelijkheden om de isolatie te financieren.

Download de folder over de isolatieactie (pdf-bestand)

Een vraag stellen

Heeft u vragen over deze actie of wilt u meer informatie?

  • Neem dan contact op met Susteen via telefoonnummer (085) 808 51 19 of stuur een mail naar info@susteen.nl. Op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur.
  • Meld u aan voor een online vragenuurtje via Teams. Dit kan door een mail te sturen naar info@susteen.nl. De datum hiervoor ontvangt u later via email.

Advies over energiezuinig wonen

Wilt u advies over andere manieren om uw woning te verduurzamen? Neem dan contact op met de medewerkers van team Hou van je Huis, via telefoonnummer  (070) 353 99 31. Op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur.