Collectieve inkoopactie zonnepanelen

Heeft u interesse in zonnepanelen, maar ziet u op tegen het uitzoekwerk? Schrijf u dan in voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis en ontvang direct een vrijblijvend en aantrekkelijk aanbod op maat. Op 8 juni is er een webinar waar u meer informatie krijgt over deze actie.

Met de actie Collectieve Inkoop Zonnepanelen bent u verzekerd van een compleet zonnepanelensysteem voor een scherpe prijs en met lange garantie. Al meer dan 50.000 huishoudens in Nederland deden mee aan de actie en er zijn ruim 650.000 zonnepanelen geïnstalleerd. Door het grote aantal deelnemers kan Vereniging Eigen Huis een flinke korting op de prijs geven.

Ern Ramcharan wijst trots naar de splinternieuwe zonnepanelen op zijn huis in de Stationsbuurt. Lees zijn verhaal.

Voor wie?

De actie is bedoeld voor inwoners van Den Haag met een eigen eengezinswoning (die niet onder de verantwoordelijkheid valt van een VvE).

Doe de daktest

Op de website van Vereniging Eigen Huis kunt u eerst de daktest doen. Zo ziet u of uw dak geschikt is voor zonnepanelen én wat u jaarlijks kunt besparen.

Inschrijven inkoopactie

U kunt zich gratis inschrijven op de website van Vereniging Eigen Huis. Bij inschrijving worden u een aantal vragen gesteld over uw dak, zodat de leverancier u na de veiling een passend aanbod kan doen. Het aanbod is inclusief zonnepanelen, installatie, monitoring en garantie. Nadat u dit aanbod heeft ontvangen kunt u uw gegevens nog wijzigen. Na inschrijving ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

De veiling moet nog plaatsvinden. Hoe meer inschrijvingen, des te beter het aanbod! Schrijf u dus alvast in.

Op dit moment zijn zonnepanelen gewilder dan ooit. Dit betekent dat ook veel mensen willen deelnemen aan de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Doe daarom ook mee en mis uw persoonlijke aanbod niet.

Online informatieavond

Op 8 juni is er van 19.30 uur tot 20.15 uur een webinar ‘Succesvol zonnepanelen kopen’. U hoort dan meer over de actie en er is gelegenheid tot vragen stellen.

Vergunning nodig?

Woont u in een monument of gebied met beschermd stadsgezicht? Controleer dan eerst of u een vergunning nodig heeft. U kunt ook via telefoonnummer 14070 een afspraak maken voor het gratis spreekuur van de afdeling Vergunningen en Toezicht.

Btw-teruggave en energiebespaarlening

Na aanschaf van de zonnepanelen kunt u de 21% btw terugvragen via de Belastingdienst. Als u naast de zonnepanelen nog een andere verduurzamingsmaatregel toepast, kunt u ook gebruikmaken van een Energiebespaarlening uit het Nationaal Warmtefonds. De gemeente vergoedt de rente.

Over deze actie

Samen met de Vereniging Eigen Huis wil de gemeente u op een makkelijke en aantrekkelijke manier helpen uw woning te verduurzamen. Zo zorgen we dat Den Haag klaar is voor de toekomst en de overstap op schone energie. Als u via de actie van Vereniging Eigen Huis zonnepanelen koopt, krijgt u een jaar lidmaatschap cadeau. Dit lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd.

Meer informatie

  • Heeft u vragen over de Collectieve Inkoop Zonnepanelen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Vereniging Eigen Huis via het  contactformulier of telefoonnummer (033) 450 77 50, maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 21.00 uur, vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur.
  • Heeft u een vraag over deze actie aan de gemeente? Neem dan contact op met een medewerker van team Hou van je Huis, via telefoonnummer (070) 353 99 31, maandag van 13.00 uur tot 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.