Over deze actie

Dit is een actie van de gemeente in samenwerking met de WoonWijzerWinkel. Wij hebben voor u uitgezocht welke infraroodpanelen geschikt zijn voor welke ruimtes en hoeveel vermogen u dan nodig heeft per vierkante meter. Voor deze actie zijn panelen geselecteerd met een betrouwbare kwaliteit en een aantrekkelijke prijs dankzij de collectieve inkoop.

Hagenaars met een Ooievaarspas krijgen eenmalig € 100 korting op een infraroodpaneel uit de selectie van deze inkoopactie. Lijkt het u moeilijk om zelf infraroodpanelen te installeren? Als u er snel bij bent kunt u ze gratis laten plaatsen door de WoonWijzerWinkel.

De voordelen op een rij:

  • geen uitzoekwerk
  • eerlijk en onafhankelijk advies
  • goede panelen voor een aantrekkelijke prijs
  • € 100 korting voor Ooievaarspashouders
  • hulp bij installatie*

*De gemeente betaalt dit voor de eerste 500 deelnemers die van deze mogelijkheid gebruik willen maken.

Voor wie?

De actie is bedoeld voor iedereen in Den Haag met een koop- of huurwoning. Heeft u een Ooievaarspas? Dan krijgt u eenmalig € 100 korting op een infraroodpaneel uit de selectie van deze inkoopactie.

Meedoen

Voor deze actie hoeft u zich niet aan te melden. Ga naar de website van de WoonWijzerWinkel voor meer uitleg over de infraroodpanelen. U kunt de panelen kopen in de webwinkel, of langs gaan in de showroom van de WoonWijzerWinkel, Directiekade 2 in Rotterdam.

Deze actie loopt tot 1 mei 2023.

Meer informatie

Meer weten over infraroodpanelen? Bel de WoonWijzerWinkel, op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer (010) 747 01 47.

Heeft u andere vragen over energie besparen of over deze actie? Neem dan contact op met de gemeente, team Hou van je Huis. Telefoonnummer: (070) 353 99 31, op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Ook interessant