Goedkoper uw huis verwarmen

Wilt u besparen op het gasverbruik van uw cv-installatie en tóch een warm en comfortabel huis? Doe dan mee aan de actie ‘Goedkoper uw huis verwarmen’. 

Heeft u hoge stookkosten, kamers die maar niet warm worden of suizende leidingen? Of vraagt u zich af of u cv-ketel aan vervanging toe is? Meld u dan aan voor deze actie en krijg gratis advies en ondersteuning van een onafhankelijke adviseur.  Uw cv-installatie kan al na een paar kleine ingrepen energiezuiniger werken.

Zo werkt de actie

Een adviseur komt bij u thuis en bekijkt uw cv-installatie. In overleg met u kan de adviseur kleine aanpassingen direct gratis voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het ontluchten van de radiatoren, het verlagen van de aanvoertemperatuur of het aanbrengen van radiatorfolie. Ook kunt u advies krijgen over grotere maatregelen zoals een nieuwe ketel of radiator, vloerverwarming, een warmtepomp of waterzijdig inregelen. Als u wilt kan de adviseur u meteen een vrijblijvende offerte aanbieden.

Let op: de adviseur voert geen onderhoud aan de cv-ketel uit.

Voor wie?

Deze actie is bedoeld voor alle inwoners van Den Haag, zowel huurders als woningeigenaren. De cv-ketel moet in uw woning staan en alleen uw woning verwarmen. Het mag dus niet een ketel zijn die meerdere woningen in een flat verwarmt.

Aanmelden voor de actie

Meld u aan door het aanmeldformulier in te vullen. Een adviseur neemt daarna contact met u op om een afspraak in te plannen. De gemeente werkt hiervoor samen met de Energy Guards (tel. 070-310 63 03) en Susteen (085-808 51 19). Een adviseur van een van deze bedrijven belt u voor de afspraak.

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met een medewerker van de gemeente, team Hou van je Huis. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur. Telefoonnummer 070-353 99 31.

Hulp bij geldzaken

De prijzen van gas en stroom zijn enorm gestegen. Kunt u (bijna) niet meer rondkomen? Heeft u problemen met het betalen van uw rekeningen? Bekijk dan de mogelijkheden voor hulp bij geldzaken.

Ook interessant