Contact met een dakcoach

Dakcoaches zijn vrijwilligers die een cursus hebben gevolgd over het verduurzamen van daken. U kunt een gesprek aanvragen met een dakcoach op de website van de stichting Duurzaam Den Haag.

Advies voor VvE’s

Is uw woning onderdeel van een Vereniging van Eigenaren? Dan is het dak gemeenschappelijk eigendom en moet u samen met uw buren afspraken maken over maatregelen om het dak te verduurzamen.

Dakcoaches kunnen u helpen met technisch advies over het dak. Ook kunnen ze u in contact brengen met uitvoerders van het werk. Wilt u weten hoe u met de VvE het gesprek aangaat over onderhoud en verduurzamen van het dak? Neem dan contact op met de VvE-balie van de gemeente Den Haag.

Zelf dakcoach worden

Wilt u meehelpen om de daken van onze stad te verduurzamen? Volg de training en word zelf dakcoach!

Om bewoners van Den Haag te helpen verduurzamen is de Haagse Energiebesparingsaanpak (HEBA) gestart. Via deze aanpak kunt u gratis de basisopleiding tot energiecoach volgen. Die opleiding gaat over zonnepanelen, isolatiemaatregelen en gespreksvoering. Naast deze basisopleiding zijn er verdiepingstrainingen mogelijk, zoals de opleiding tot dakcoach. Dakcoaches zijn dus energiecoaches met extra kennis over daken.

Wilt u graag dak-/energiecoach worden en meewerken aan een duurzame stad? Meld u dan aan voor de training via het formulier op de website van de stichting Duurzaam Den Haag.

Inspiratie