Praktische informatie over het burgerberaad

Op deze pagina staat de praktische informatie die u nodig heeft om mee te kunnen doen aan het burgerberaad.

U heeft een e-mail ontvangen waarin staat dat u bent ingeloot voor fase 1 van het burgerberaad. Hierin staat of u bent uitgenodigd voor de bijeenkomst van 10 mei of voor de bijeenkomst van 12 mei. In de mail staat ook waar de bijeenkomst plaatsvindt en hoe u daar het beste kunt komen. Aan het einde van fase 1 kunt u zich voor fase 2 opgeven. Daarna ontvangt u een mail waarin staat of u hiervoor bent ingeloot en praktische informatie over de bijeenkomsten.

Data, tijd en locaties

Hieronder vindt u de data, tijdstippen en locaties van de bijeenkomsten.

Fase 1

  • Dinsdag 10 mei van 17.00 uur tot 21.00 uur – Marriott Hotel
  • Donderdag 12 mei van 17.00 uur tot 21.00 uur – Marriott Hotel

Adres: Johan de Wittlaan 30, Den Haag

Fase 2

  • Dinsdag 31 mei van 17.00 uur tot 21.30 uur – Couvéehuis
  • Dinsdag 14 juni van 17.00 uur tot 21.30 uur – Couvéehuis
  • Dinsdag 28 juni van 17.00 uur tot 21.30 uur – Couvéehuis

Adres: Frankenslag 139, Den Haag

Extra hulpmiddelen

Heeft u hulp nodig om mee te kunnen doen? Bijvoorbeeld vervoer, een tolk, visuele ondersteuning of kinderopvang? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we naar een goede oplossing. De kosten betalen wij voor u. Stuur een mail naar burgerberaden@denhaag.nl of bel telefoonnummer 14070.

Eten en drinken

Alle bijeenkomsten starten met een diner. Tussendoor is er voldoende gratis koffie, thee en frisdrank beschikbaar. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het vooraf weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Stuur een mail naar burgerberaden@denhaag.nl of bel telefoonnummer 14070.

Vergoeding

Als u meedoet aan de bijeenkomsten ontvangt u een bon voor twee personen om te gaan klimmen in de Uithof of om naar de film te gaan. U mag zelf kiezen. Als u ook meedoet aan fase 2 van het burgerberaad, dan kunt u kiezen voor een bezoek aan Madurodam of Drievliet voor vier personen.

Corona

Kijk voor de actuele maatregelen rondom het coronavirus op de website van de rijksoverheid. Het volgende advies is belangrijk bij klachten:

  • Bij klachten: doe een zelftest en blijf bij een positieve uitslag tenminste 5 dagen binnen. Als u 24 uur klachtenvrij bent, kunt u er weer op uit.

Terug naar de startpagina

Klik hier om terug te gaan naar de startpagina.