Nieuws

Online informatieavond over isoleren

Stijgende gasprijzen, hoge woonlasten en energiearmoede. Helaas hebben we hier allemaal in meer of mindere mate mee te maken. Door uw woning te isoleren bespaart u op energie en gas. En uw woning is meteen beter voorbereid op een warmtepomp of andere duurzame manier van verwarmen in de toekomst. Wilt u meer weten over isoleren en waar te beginnen? Doe dan mee met het gratis webinar op woensdag 1 juni. 

Goed voor milieu en portemonnee

Tijdens het gratis webinar hoort u meer over hoe u uw woning kunt isoleren. Welke soorten isolatie zijn er? Hoe gaat u als bewoner aan de slag? Waar begint u? Ook krijgt u informatie over de kosten van isolatie en kunt u vragen stellen. Het webinar wordt gegeven door de Haagse Energiecoaches en is bedoeld voor iedereen die in Den Haag woont.

Datum en tijd

Op woensdag 1 juni, van 20.00 tot 21.00 uur.

Plaats

Online.

Aanmelden

Meld u aan voor het webinar via deze link, of stuur een mail naar heba@duurzaamdenhaag.nl.

Over de Haagse Energiecoaches

Haagse Energiecoaches zijn inwoners van Den Haag die u kunnen helpen met het verduurzamen van uw woning. De energiecoach kent de buurt en gaat met kennis, ervaring en voorbeelden uit de eigen wijk met buurtgenoten in gesprek over het verduurzamen van de woning. Wilt u verduurzamen maar weet u niet waar te beginnen? Begint u met zonnepanelen, of toch eerst isoleren? De energiecoach helpt hierbij. Tijdens een informeel gesprek bespreekt een energiecoach de behoeften van de bewoner. De coach geeft advies en schrijft dit op. Zo kunt u als bewoner zelf aan de slag om energie en geld te besparen.

In Den Haag zijn nu in diverse wijken meer dan 75 energiecoaches actief. Dit zijn vrijwilligers die in uw wijk wonen en een opleiding hebben gedaan. Ze zijn onafhankelijk en hebben geen commerciële belangen. De energiecoaches komen uit het Regentesse- en Valkenboskwartier, Benoordenhout, Bezuidenhout, Scheveningen, de Bloemen- en Bomenbuurt, Vruchtenbuurt, Archipel/Willemspark, Duinoord, Mariahoeve, Laak en Ypenburg. Stichting Duurzaam Den Haag verzorgt samen met de wijkinitiatieven de coördinatie. Coöperatie Hoom verzorgt de opleidingen.

Kijk voor meer informatie op www.duurzaamdenhaag.nl/heba.