Vouchers voor ideeën energie(ke) projecten

Een warmteproject, een zonnedak of energie-bespaarproject. Den Haag is op zoek naar meer van deze wijkinitiatieven. Tot eind dit jaar zijn vouchers beschikbaar om te onderzoeken of uw idee voor een lokaal energieproject haalbaar is. 

Plannen, ontwerpen, administratie, management, rekenen en tekenen. Hier gaat het vaak om in de ontwikkelfase van een energieproject. Heeft u een idee voor een Haags energieproject en kunt u in de ontwikkelfase ondersteuning gebruiken?  Lees meer

Binnenkort op de website
De initiatiefnemers met een voucher zullen op duurzamestad.denhaag.nl worden toegelicht om voorbeeld te geven van ideeën voor energieprojecten in de ontwikkelfase. Ziet u overeenkomsten of heeft u vragen? Neem vooral contact op.

Voucher aanvragen
Heb je een goed idee en wil je in aanmerking voor een voucher? Stuur dan een mail naar duurzaamwonen@denhaag.nl. Vermeld in de mail de volgende gegevens:
– het type project: energie opwekken, energie besparen of warmteproject
– het type doelgroep: wijkinitiatief, VvE, ondernemer, organisatie
– het type vraagstuk voor voucher (voor welke fase wilt u de voucher inzetten): administratief, projectmanagement, tekenen, plannen, rekenen, ontwerpen, draagvlak​.