Nieuws

Tip 5 van de Haagse dakcoaches

Den Haag heeft dakcoaches! De komende tijd hebben ze iedere week een slimme tip voor mensen die een groen dak aan willen leggen.

Tip 5: doe  het samen met de buren.

Zelf een groen dak aanleggen is leuk, maar het is nog leuker om samen met de buren aan de slag te gaan. Op die manier wordt niet alleen uw eigen dak groen, maar krijgt de hele buurt een heerlijk groen uitzicht. Samen bent u vaak ook goedkoper uit. Kijk ook of u mee kunt doen aan een buurtactie voor het vergroenen van daken.

Bewoners van de Prins Hendrikhof hebben sinds kort een groen uitzicht.

Op dit moment lopen er vijf buurtacties in Den Haag voor de aanleg van groene daken. Deelname betekent dat u gratis begeleiding krijgt van specialisten die u helpen met technisch advies, offertes en het aanvragen van subsidie. Is er nog geen actie bij u in de buurt? De gemeente Den Haag heeft nog middelen om nog een buurtactie door Rooftop Revolution te laten ondersteunen.

Meer tips

Nieuwsgierig naar de andere tips van de Haagse dakcoaches? Lees:

Persoonlijk advies van een dakcoach

U kunt advies over uw dak krijgen van de Haagse dakcoaches. Dit zijn vrijwilligers die een opleiding hebben gevolgd over groene daken en zonnedaken. Vraag een adviesgesprek met een dakcoach aan op de website van stichting Duurzaam Den Haag.