Nieuws

Roza dolblij met haar duurzame stofzuiger

‘Ik heb nog nooit iets gewonnen’, glundert mevrouw Roza Kaat – van Dijk als zij vertelt hoe blij ze is met haar Dyson steelstofzuiger. Geen duurzame koelkast, waar zij eigenlijk recht op had als hoofdprijs, maar een duurzame stofzuiger.

Mevrouw Kaat – van Dijk was één van de 454 mensen die deelnamen aan de loterij als afsluiting van de voorjaarseditie van de workshop energie besparen. De hoofdprijs was een duurzame koelkast, maar die had mevrouw nog niet zo lang geleden gekocht. Daarom koos ze voor een ander duurzaam product. ‘Deze is heel handig want het is een stofzuiger, maar je kan er ook een kruimeldief van maken. Dat is dus twee in één en dat is prettig met een hond in huis.’

Mevrouw Kaat – van Dijk is blij met haar duurzame stofzuiger. ‘Dit is een stofzuiger en kruimeldief in één. Dat is prettig met een hond in huis!’

Overige vijf winnaars ontvangen radiatorventilator

Mevrouw Kaat – van Dijk was niet de enige winnares. Ook vijf andere deelnemers vielen in de prijzen. Zij ontvingen een radiatorventilator. Deze maak je vast aan de verwarming waarna hij warme lucht de ruimte in blaast.

De loterij was live te zien via MS Teams en Kirsten Pit, projectmedewerker afdeling Wonen bij de gemeente, en Cindy Slaghuis, projectleider van stichting Aarde Werk, maakten er een echt feestje van. De deelnemers deden enthousiast mee tijdens de trekking.

Geen workshops, toch energie besparen!

Er staan nog geen nieuwe workshops in de planning. Er is een pauze ingelast waarin we bekijken hoe we de workshop verder kunnen verbeteren. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Wilt u nu aan de slag met energie besparen? Meld u dan aan voor de Direct Bespaaractie en ontvang gratis kleine maatregelen zoals radiatorfolie. Bekijk ook de andere acties van de gemeente.