Probeer nu gratis een elektrische deelscooter

Heb je altijd al een elektrische scooter willen uitproberen? In Den Haag kun je nu gratis 45 minuten een elektrische deelscooter proberen van felyx, Check en GO Sharing.

Deelvervoer is duurzaam, neemt in verhouding weinig plek in en is relatief goedkoop. Een elektrische deelscooter is heel handig als vervanging van (kortere) autoritten in de stad. Bijvoorbeeld om naar een ov (station of halte) te reizen of om naar (zakelijke) afspraken te gaan. 

Gratis probeeractie
De actie ‘Probeer een deel e-scooter’ is gratis. Geen eenmalige registratiekosten en 45 minuten gratis reizen. Dit kan bij felyx en GO Sharing verdeeld worden over meerdere ritten. De actie wordt georganiseerd door Ways2go, de campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming met als doel het beter en duurzaam bereikbaar maken van de regio. 

Hoe doe je mee?
Ga naar de website van Waystogo. Daar staat de actie beschreven, zie je de voorwaarden, welke scooters in welke gemeente rijden en kun je je aanmelden. De actie loopt tot medio december 2020.

*De actie is ook geldig in Rotterdam, Delft, Lansingerland, Schiedam, Vlaardingen, Hoek van Holland, Barendrecht, Alblasserdam en op Voorne-Putten.