Nieuws

Uw woning verduurzamen? Meld u aan voor de online informatieavond 

De gemeente Den Haag pakt groot uit om woningeigenaren aan een lagere energierekening te helpen. Tot 1 juli kunnen woningeigenaren zich inschrijven voor een collectieve advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen zoals isolatie, isolatieglas, een hybride warmtepomp, zonnepanelen en waterzijdig inregelen.

Maar welke maatregelen zijn voor uw woning geschikt? Hoeveel kunt u besparen? Wat is waterzijdig inregelen? En hoe werkt de collectieve inkoopactie? Het antwoord op deze vragen krijgt u tijdens een online informatieavond 19 mei. U kunt dan ook uw vragen stellen aan de aanwezige specialisten.

De avond wordt georganiseerd door de wijken Archipel/Willemspark, Duttendel Wittebrug, Van Stolkpark en Buurtschap Centrum 2005 in samenwerking met de gemeente Den Haag en Winst uit je woning. Ook belangstellenden uit andere wijken kunnen aanschuiven.

Aanmelden

De online informatieavond vindt plaats op woensdag 19 mei 2021 vanaf 20:00 uur. Na aanmelding ontvangt u verdere instructies over de (gratis) deelname.