Nieuws

Uw VvE verduurzamen? Kom naar een informatiebijeenkomst!

Woont u in appartement in een gebouw met minder dan tien woningen en denkt u aan onderhoud of verduurzaming? De VvE-balie van Hou van je Huis start in juni weer met informatiebijeenkomsten voor kleine VvE’s. De afgelopen twee jaar was dat vanwege COVID-19 niet mogelijk en hebben we een aantal succesvolle online webinars georganiseerd. Nu gaan de VvE-adviseurs weer op pad in de verschillende wijken. Te beginnen in Rustenburg Oostbroek, Laak en Bezuidenhout.

Wat vertellen we?

U krijgt algemene informatie over de rechten en plichten van een VvE. Daarnaast vertellen onze adviseurs over de mogelijkheden die er zijn om uw woning energiezuiniger te maken. Denk hierbij aan het isoleren van de woningen of het plaatsen van zonnepanelen eventueel in combinatie met onderhoudswerkzaamheden. Ook vertellen we welke ondersteuning de gemeente uw VvE daarbij kan aanbieden. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid tot vragen stellen.

Informatiebijeenkomsten in juni

  • 7 juni vanaf 19.30 uur in kantine Quicksteps voor kleine VvE’s in Rustenburg Oostbroek.
  • 14 juni vanaf 19.30 uur in HVV Laakkwartier voor kleine VvE’s in Laak.
  • 21 juni in de Triumfatorkerk voor kleine VvE’s in Bezuidenhout.

Aanmelden is niet nodig. Enkele weken van tevoren ontvangen woningeigenaren uit de wijk een uitnodiging in de brievenbus met meer informatie.