Nieuws

Doe mee met Inkoopactie voor Haagse ondernemers

Vanaf februari 2021 start de gemeente Den Haag met een collectieve inkoopactie voor Haagse ondernemers. Door slimme producten zoals ledverlichting, tijdschakelaars en luchtgordijnen te installeren zet u een rem op onnodige energieverbruik.

U kunt zich aanmelden voor de actie op //ondernemersactie. Er wordt ingezet op haalbare maatregelen die u snel terugverdient. Dit is ook interessant als u een pand huurt, want na installatie van de producten begint u meteen met besparen.

Hoe werkt het?
Vanaf februari ontvangt u als Haagse ondernemer een brief. U kunt dan gratis een energiecheck aanvragen. Na de check ontvangt u een advies en offerte via de Collectieve Inkoopactie.

  1. Intake op locatie: u vraagt gratis een energiecheck aan op //ondernemersactie. Een adviseur komt langs en brengt in kaart welke slimme producten nuttig zijn voor uw bedrijf.
  2. Advies & Offerte: u ontvangt online een advies en ook direct een scherpe offerte van de installateur.
  3. Installatie: de installateur plaatst de slimme producten bij uw bedrijf. U start daarna direct met besparen op de energiekosten.

De offerte komt tot stand via de collectieve inkoopactie van de gemeente. Alle slimme producten zijn van hoge kwaliteit en worden door een erkend installateur geplaatst. Zo kunt u al snel besparen zonder uitzoekwerk en gedoe.

Wanneer is het?
De inkoopactie start begin februari en duurt t/m juni 2021. Voor deze actie is Den Haag opgedeeld in 4 regio’s. Elke regio wordt op een ander moment uitgenodigd voor de energiecheck. Zo spreiden we de druk en kunnen we het efficiënt organiseren voor alle MKB-ers in Den Haag.