Nieuws

Actie ‘Scheveningen 70’: Laat uw CV-ketel goed inregelen en bespaar energie

Bewoners van Scheveningen die energie willen besparen en hun woning isoleren kunnen zich vanaf nu (weer) aanmelden voor de actie ‘Scheveningen 70’. Het bewonersinitiatief Gasvrij Scheveningen wil met deze actie bewoners helpen bij het anders inregelen van de temperatuur van de CV-ketel. Dit is een manier waarop je energie kunt besparen.

Behalve het inregelen van de CV kunnen bewoners via Scheveningen 70 ook gebruik maken van andere gratis energiebesparende maatregelen, zoals radiatorfolie, led-lampen en tochtstrips. Zo kunnen zij direct besparen. Ook draagt het bij aan het comfort in huis.

Verlengd tot de zomer

Gasvrij Scheveningen heeft een overeenkomst gesloten met Energy Guards, waardoor de actie in ieder geval tot de zomer van 2021 verlengd is. Bewoners van Scheveningen kunnen zich via de website van Scheveningen 70 aanmelden. Een medewerker van Energy Guards komt dan bij de bewoner thuis om de CV-ketel goed in te stellen en een helpende hand te bieden bij de andere energiebesparende maatregelen. De actie Scheveningen70 wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag.

Meer weten?

In sommige huizen heeft men de CV al anders ingesteld, daarover lees je meer op de website Kijk! Duurzaam!

Bent u op zoek naar informatie over de overkoepelende actie in Den Haag? Kijk dan op de pagina Zet ‘m op 70.