Nieuws

Actie: Goedkoper uw huis verwarmen

Heeft u hoge stookkosten, kamers die maar niet warm worden of suizende leidingen? Of vraagt u zich af of u cv-ketel aan vervanging toe is? Meld u dan aan voor deze actie en krijg gratis advies en ondersteuning van een onafhankelijke adviseur.  Uw cv-installatie kan al na een paar kleine ingrepen energiezuiniger werken.

Een adviseur komt bij u thuis en bekijkt uw cv-installatie. In overleg met u kan de adviseur kleine aanpassingen direct gratis voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het ontluchten van de radiatoren, het verlagen van de aanvoertemperatuur of het aanbrengen van radiatorfolie. Ook kunt u advies krijgen over grotere maatregelen zoals een nieuwe ketel of radiator, vloerverwarming, een warmtepomp of uw cv-ketel beter afstellen (waterzijdig inregelen). Als u wilt kan de adviseur u meteen een vrijblijvende offerte aanbieden.

Let op: de adviseur voert geen onderhoud aan de cv-ketel uit.

Ontluchten van de radiator

Voor wie?

Deze actie is bedoeld voor alle inwoners van Den Haag, zowel huurders als woningeigenaren. De cv-ketel moet in uw woning staan en alleen uw woning verwarmen. Het mag dus niet een ketel zijn die meerdere woningen in een flat verwarmt.

Aanmelden voor de actie 

Meld u aan door het aanmeldformulier in te vullen. Een adviseur neemt daarna contact met u op om een afspraak in te plannen. De gemeente werkt hiervoor samen met de WoonWijzerWinkel (tel. 010-474 01 47 en Energy Guards (tel. 070-310 63 03). Een adviseur van een van deze bedrijven belt u voor de afspraak.

Aanmelden voor de actie

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met een medewerker van de gemeente, team Hou van je Huis. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur. Telefoonnummer 070-353 99 31.