Duurzame Restaurantroutes Centrum

Doe mee aan de Duurzame Restaurantroutes in Den Haag op 13 november. Ontdek hoe Haagse restaurants werken aan een groene toekomst met veganistische gerechten, lokale producten en minder voedselverspilling.

Kok maakt gerechten klaar.

Twee routes

Geniet van een heerlijk 3-gangenmenu. Elke gang wordt in een ander restaurant geserveerd. Tijdens het diner vertellen de chefs u over hun duurzame aanpak. Er zijn 2 routes:

  • De vegan route gaat langs de restaurants Rozey, Zeta en Bonobo.
  • De zero-waste route gaat langs de restaurants Ethica, Botanica en September.

De restaurants liggen op loopafstand van elkaar. De volledige route wordt later bekendgemaakt, maar reserveer nu alvast een tafel want vol = vol!

Informatie

  • Datum: woensdag 13 november 2024
  • Tijd: 18.30 uur
  • Plaats: informatie over de route en adressen volgt.
  • Kosten: € 39 per deelnemer, inclusief 3 gangen en een drankje bij elke gang. Extra bestellingen en drankjes zijn voor eigen rekening.
  • Annuleren: u kunt tot 1 week voor de start annuleren. Het volledige bedrag wordt teruggestort.
  • Dieetwensen: geef allergieën of dieetwensen aan op het aanmeldformulier. Of stuur een e-mail naar horecaroute@tetonproductions.nl
  • Bereikbaarheid: alle locaties zijn uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en/of de fiets. De restaurants liggen op loop- of fietsafstand van elkaar.

Per route is er plaats voor 25 personen.

Duurzame Restaurantroute Scheveningen

Op 14 november is er ook een Duurzame Restaurantroute in Scheveningen.