Duurzame Restaurantroute Scheveningen

Doe mee aan de Duurzame Restaurantroute in Scheveningen op 14 november. Ontdek nieuwe smaken in restaurants die werken aan een groene toekomst, door te koken met lokale producten en minder eten weg te gooien. 

Kok maakt gerechten klaar.

Nieuwe smaken

Ontdek nieuwe smaken tijdens een heerlijk driegangenmenu. Elke gang wordt in een ander restaurant geserveerd. Tijdens het diner vertellen de chefs u over hun duurzame aanpak.

Bijvangst

De restaurants liggen op loopafstand van elkaar. Ze zijn onderdeel van de ‘bijvangst- en schelpdierenroute’ die langs Inntel Marina Beach, Hart Beach en De Waterreus loopt. De volledige route wordt later bekendgemaakt, maar reserveer nu alvast een tafel want vol = vol!

Informatie

  • Datum: donderdag 14 november 2024
  • Tijd: 18.30 uur
  • Plaats: Informatie over de route en adressen volgt.
  • Kosten: € 39 euro per persoon, inclusief 3 gangen en een drankje bij elke gang. Extra bestellingen en drankjes zijn voor eigen rekening.
  • Annuleren: u kunt tot 1 week voor de start annuleren. Het volledige bedrag wordt teruggestort.
  • Dieetwensen: geef allergieën of dieetwensen aan op het aanmeldformulier. Of stuur een e-mail naar horecaroute@tetonproductions.nl
  • Bereikbaarheid: alle locaties zijn uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en/of de fiets. De restaurants liggen op loop- of fietsafstand van elkaar.

Per route is er plaats voor 25 personen.

Duurzame Restaurantroutes Centrum

Op woensdag 13 november zijn er ook Duurzame Restaurantroutes in het centrum.