Workshops menukaart van de toekomst

Zoekt u naar mogelijkheden om de menukaart van uw restaurant klaar te maken voor de toekomst? De gemeente biedt u gratis diverse workshops aan, waarbij u tips en advies op maat krijgt over hoe u uw menukaart duurzamer kunt maken en ook nog geld kunt besparen.

Het workshop-programma

De inspiratiesessies, workshops en menuscans vinden plaats in januari en februari 2025. U kunt kiezen uit:

  • Inspiratiesessie van een ervaren chef-kok en een proeverij (ca. 1,5 uur)
    U ontvangt meer informatie over verduurzamen van de menukaart en er is een inspiratievolle proeverij.
  • Kookworkshop van een chef-kok (ca. 2,5 uur)
    Tijdens de workshop bereidt u samen met de chef-kok plantaardige gerechten.
  • Menuscan op maat (ca. 1,5 uur)
    Een expert komt langs bij uw eigen horecaonderneming en zorgt dat u handvaten krijgt voor het aanpassen van de menukaart.

Voorwaarden en meer informatie

  • Deelname aan de workshop of inspiratiesessie is gratis voor één deelnemer per bedrijf. Per horecaonderneming is er één gratis menuscan.
  • De kookworkshop en inspiratiesessie vinden plaats op een locatie in Den Haag.
  • Dit aanbod is alleen voor horeca in Den Haag.
  • Ook ondernemers die geen lid zijn van KHN zijn welkom.
  • De workshops worden gegeven door een ervaren chef-kok.
  • Op verzoek kan de menuscan ook in het Engels worden gedaan.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Mail dan naar duurzaamondernemen@denhaag.nl (graag verwijzen naar ‘Menukaart van de toekomst’). U ontvangt van ons aanvullende informatie over datum, plaats en tijd. Of we bellen om een menuscan in te plannen op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Doe ook mee aan de Week zonder Vlees en Zuivel

Van 3 tot en met 9 maart is de Nationale Week zonder Vlees en Zuivel. De gemeente doet ook mee aan deze week. Deelname aan deze week is een mooie kans om uw duurzame menukaart te introduceren. Doet u ook mee? U kunt uw restaurant aanmelden via deze website Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel.