Scan uw bedrijf

SolarCity Den Haag biedt een gratis online Quickscan aan voor bedrijven om snel inzicht te krijgen of het dak van het bedrijfspand geschikt is voor een subsidieaanvraag. Ook vergoedt de gemeente 50% van de kosten van een haalbaarheidsonderzoek waardoor bedrijven hiervoor € 125 of € 375 betalen. Dit bedrag hangt af van de grootte van het dak.

Kijk voor meer informatie op www.solarcitydenhaag.nl

Energiescan

Bij het loket van Hou van je zaak kunt u als ondernemer terecht voor advies over het verduurzamen van uw bedrijf. Daarnaast kunt u een gratis energiescan aanvragen ter waarde van € 350. Daarmee kunt u tot 30% besparen op uw energie- en waterverbruik. Vraag een afspraak aan met een ervaren adviseur via e-mailadres houvanjezaak@denhaag.nl.

Zonnepanelen op uw bedrijfsdak

Op steeds meer plekken in de stad verschijnen er zonnepanelen. Hiermee kunt u energie opwekken voor uw bedrijf. Gunstig gelegen bedrijfsdaken zijn geschikte locaties om grote hoeveelheden zonnepanelen aan te brengen. Bovendien kan de realisatie in samenwerking met lokale initiatieven plaatsvinden. Een goed voorbeeld is het project ‘Zon op Museon‘.

Wilt u ook zonnepanelen op uw bedrijfspand en daarbij eventueel samenwerken met een lokale energiecoöperatie? Neem dan contact op met de stichting Duurzaam Den Haag(externe link).