Actievoorwaarden collectieve inkoopactie groene stroom

Voor wie?

Deze kortingsactie is voor alle inwoners van Den Haag met een eigen energiecontract.

Inschrijven

Inschrijven voor het Zekergroen Energiecollectief mét kortingsactie kan tot en met 31 januari 2022 op de speciale webpagina Zekergroen Energiecollectief Gemeente Den Haag.

Kortingscode

Met uw inschrijving gaat u ermee akkoord dat de Consumentenbond uw e-mailadres eenmalig deelt met Gemeente Den Haag. Dit is nodig voor het toesturen van uw kortingscode. Bij volledige inschrijving ontvangt u zonder verplichtingen een kortingscode ter waarde van €50 voor energiebesparende producten. Deze kunt u online besteden bij de WoonWijzerWinkel.

De kortingscode is te gebruiken tot 1 maart 2022 en wordt eenmalig verstrekt per huishouden.

Zekergroen aanbod

Sluit het Zekergroen Energiecollectief een goede, écht groene deal, dan ontvangt u vanaf januari 2022 een aanbod op maat.

U beslist zelf of u van dit aanbod gebruik wilt maken. Wilt u dat, dan regelt de Consumentenbond de overstap naar uw nieuwe leverancier. Als u via deze actie van energieleverancier verandert bent u de eerste drie maanden gratis lid van de Consumentenbond. Zeg uw lidmaatschap tijdig op als u geen lid wilt blijven.

Voor het gebruik van de kortingscode ter waarde van €50 voor energiebesparende producten hoeft u geen gebruik te maken van het aanbod.